”Ori te rogi, ori nu mănânci”, obsedat de religie, un tată și-a maltratat copii ani de zile

”Ori te rogi, ori nu mănânci”, obsedat de religie, un tată și-a maltratat copii ani de zile

Dacă ar fi fost implicat un musulman, știrea ar fi avut probabil un ecou mai mare asupra presei. În schimb, este vorba de un italian catolic, în vârstă de 47 de ani din Pisa, Italia. Un catolic înnăscut, sau un catolic îndoctrinat mai bine spus care și-a obligat copiii de 12 și 13 ani să se roage asiduu în fiecare seară, înainte de cină și să mediteze. Dacă se împotriveau sau manifestau vreo rezistență, el nu numai că țipa dar îi și amenința: ”Ori te rogi, ori nu mănânci”, ar fi fost una dintre propozițiile pronunțate de capul familiei, scrie IlGiornale. 

Nu îi este permis să intre: Pavel, un câine devotat stăpânului rămâne în fața bisericii plângând și urlând de durere

În unele cazuri se vorbește și despre o conduită violentă. Soția, obosită și sătulă de mediul în care trăia atât ea cât și copiii l-a denunțat . Bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Faptele  datează din perioada cuprinsă între sfârșitul anului 2016 și începutul lui 2017. În Vinerea Mare, înainte de Paște, băieții erau hrăniți doar cu lapte, în timp ce tatăl  postea. Această practică a fost considerată o formă de maltratare.

Între timp soția a cerut divorțul iar copiii nu vor să-și mai vadă tatăl.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.