Orgie clandestină la Bruxelles, un europarlamentar implicat

Scandal  la Bruxelles. Vineri seară, potrivit rapoartelor de la Dernière Heure, polițiștii au pătruns la primul etaj al unui bar de pe Rue des Pierres, la o aruncătură de băț de Grand Place, în centrul capitalei belgiene, unde se desfășura ceea ce o sursă descrisă  ziarului belgian ca „gang bang”. Nimic ilegal, dacă are loc între adulți consimțitori, dar la Bruxelles din cauza pandemiei de Covid-19 barurile sunt închise și întrunirile sunt interzise.

Citește și Pentru a preveni pericolul unui al treilea val de coronavirus , UE se gândește la o serie de linii directoare pentru Crăciun și Anul Nou

Printre cei prezenți, care ar fi fost în jur de  25 de participanți , „în principal bărbați”, se afla și un europarlamentar care, la vederea agenților, ar fi încercat să scape, profitând de un jgheab care se afla în afara ferestrei barului. Europarlamentarul ar fi rănit în timp ce încerca să scape.

Printre participanți, unii dintre ei diplomați și oficiali ai Comisiei UE, se află și europarlamentarul Jozsef Szajer , unul dintre fondatorii partidului premierului maghiar Viktor Orban .

Szajer însuși a ieșit și-a confirmat prezența, după ce în presa maghiară au început să circule zvonuri despre implicarea sa. „Am fost prezent”, a recunoscut el într-o notă, subliniind totuși că nu a folosit drogurile găsite în cameră: „Poliția susține că a găsit o pastilă de extaz , dar nu este a mea”. Deputatul a spus atunci că  își pare rău că a încălcat restricțiile anti-Covid , înainte de a  oferi „ scuzele colegilor, alegătorilor și familiei mele”.

Sarah Durant, purtătorul de cuvânt al parchetului din Bruxelles, a confirmat parțial zvonurile presei, fără să ofere informații suplimentare cu privire la persoanele prezente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.