Organizatorul orgiei gay la Bruxelles: „Cei mai frecvenți paricipanți sunt polonezi și maghiari”

Organizatorul petrecerii gay care l-a văzut ca protagonist pe europarlamentarul maghiar  Szajer: „Mulți politicieni preferă să vină în străinătate pentru a se distra”, au fost cuvintele lui David Manzheley, studentul în vârstă de 29 de ani, proprietarul apartamentului din Bruxelles unde a avut loc petrecerea gay la care a participat  și Jozsef Szajer cu alți 24 de bărbați bazat pe alcool și droguri. Europarlamentarul maghiar de extremă dreaptă, membru al partidului Orban, a demisionat din funcția sa în urma acestui incident.

Oaspeții cei mai frecvenți sunt polonezii și maghiarii. Nouă politicieni de la Fidesz a lui Orban au participat la orgii și 4 membri ai uni partid polonez participă de 2-3 ori pe an pentru anumite orgii, chiar și până la 100 de persoane ”.

Evident, aceste cuvinte nu au nimic concret și sunt toate de verificat.

Citește și Orgie clandestină la Bruxelles, un europarlamentar implicat

Manzheley a continuat: „Preferă să vină în străinătate pentru a se distra. Dacă această atitudine a lor ar apărea în țările de origine, ar însemna sfârșitul carierei lor. Datorită regulilor societăților lor, ei nu pot vorbi deschis despre homosexualitatea lor ”.

Szajer a recunoscut că a participat la o petrecere privată, dar a susținut că drogurile găsite în posesia sa i-au fost puse fără știrea sa. Au sosit și scuzele adresate familiei. Poliția belgiană a deschis o anchetă.

Manzheley a declarat ziarului belgian „Hln” că nu-l cunoștea pe Szajer: „  Invit  mereu câțiva oameni la petreceri, care la rândul lor își aduc prieteni cu ei și ne distram împreună. Vorbim, bem, la fel ca într-un bar. Singura diferență este că între timp facem sex unul cu celălalt ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.