Lăsa bărbații cunoscuți pe Badoo să abuzeze de fiica ei cu handicap pentru a-i șantaja: mamă arestată

O mamă a fost arestată după ce a organizat întâlniri între fiica ei cu un handicap mintal cu șapte bărbați și apoi i-a șantajat . Femeia de 39 de ani a fost încătușată în apartamentul ei din Bangkok în ziua de Crăciun, după ce instanța Udon Thani a declanșat mandatul de arestare. Când știrea a devenit publică, mai mulți bărbați au raportat femeia la poliție pentru extorcare.

Un comerciant în vârstă de 24 de ani a declarat că a întâlnit-o pe fată pe site-ul de întâlniri Badoo, unde și-au schimbat numerele de telefon și s-au  întâlnit într-o cameră de hotel, scrie Bangkok Post. El a spus polițiștilor că atunci când a cunoscut-o pe tânăra de 19 ani pe care a găsit-o atractivă și au petrecut noaptea împreună . La scurt timp  două femei în uniforme de polițiste  s-au prezentat în camera de hotel acuzându-l că a profitat de o tânără cu handicap mintal. Acestea l-ar fi amenințat pe bărbat că dacă nu ar fi plătit o smă de bani ( aproxiamtiv 10.000 de euro) l-ar fi arestat.

Citește și Oroare în ziua de Crăciun: un cățel a orbit după ce a fost stropit cu sodă caustică

Bărbaul nu a ezitat și s-a dus la poliție povestind totul. Din ancheta poliției a reieșit că alți șase bărbați au fost șantajați în același mod. Poliția a cerut un mandat de arestare pentru mama fetei. În timpul percheziției în apartamentul mamei s-au găsit și uniformele de polițiste.  Ancheta continuă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.