Orașul unde toată lumea trăiește ca Adam și Eva. Îmbrăcămintea este interzisă

Orașul în care toată lumea trăiește dezbrăcată: 2000 de locuitori și mii de turiști

Ați dori să trăiți ca Adam și Eva în Grădina Edenului? Nu este nimic ireal, este posibil într-un oraș american. Există o  stațiune fermecătoare din statul Florida, unde de fapt locuitorii și turiștii trăiesc complet goi toată ziua chiar și în timpul activităților zilnice, fără a avea cheltuieli pentru haine sau alte accesorii.

O vedetă pop a murit în fața a miilor de fani la numai 30 de ani

Nu este loc de nicio jena în orășelul Pasco unde locuiesc 2000 de locuitori iar mii de turiști intrigați sosesc săptămânal din fiecare parte a Americii. Acest oraș îndepărtat din Florida, se apropie de “Paradise City”. Un fel de orășel al fericirii în care să trăiești așa cum te-a făcut mama este cel mai normal lucru care se poate face.

Dar fiți atenți! Dacă cineva dorește să intre în acel orășel  îmbrăcat întreaga comunitate se revoltă împotriva lui. O tăbliță amplasată la intrare avertizează turiștii: “Îmbrăcămintea nu este permisă aici”.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.