Operele de artă nu sunt pentru toți: o pereche de ochelari au fost confundați cu o faimoasa opera de arta

 Este o scenă neobișnuită fotografiată la MOMA din San Francisco, California, unde un grup de vizitatori au schimbat o pereche de ochelari obișnuiți pentru o operă de artă.  TJ Khayatan, un băiat american de 17 ani, și-a scos ochelarii și i-a așezat pe pământ în faimosul muzeu californian și a plecat așteptând reacția celorlalți. Rezultatul cu siguranță nu la dezamăgit: un grup de vizitatori s-au oprit în fața obiectului pentru a o fotografia.

O italiancă și-a aruncat copilul de 4 luni într-un șant: ”L-a lovit de mai multe ori cu un baston”

Studentul american de 17 ani a făcut doar o glumă care s-a demontrat a fi o reflecție asupra cunoștințelor acelor persoane care cred că știu ce înseamnăa  arta contemporană.

Într-un timp scurt imaginile turiștilor care îngenunchează pe podea fotografiind ochelarii unui adolescent au devenit virali.

Dar se poate întâmpla și invers: o operă de artă a cărei imagine nu este înțeleasă . S-a intamplat in octombrie 2015, la Muzeul din Bolzano. Femeile de serviciu au măturat într-o cameră a muzeului  o operă de artă compusă din sticle, ochelari și ghirlande colorate care erau împraștiate pe jos.

Era opera de artă intitulată ”Unde vom dansa în seara asta?” de Goldschmied & Chiari care au fost schimbate cu adevărate deșeuri abandonate de vizitatori.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.