Operațiunea „Îngeri pierduți”: 33 de copii salvați, cel puțin 8 exploatați sexual

Operațiunea „Îngeri pierduți” a făcut posibilă salvarea a 33 de copii victime ale traficului de persoane.

Operațiunea Îngeri pierduți , desfășurată în sudul Californiei, a dus la descoperirea a 33 de copii dispăruți în ultimii ani. Ancheta multi-agenție s-a concentrat pe traficul de persoane , în special în scopuri sexuale.

Operațiunea „Îngeri pierduți”

Operațiunea, care a luat numele de „Îngeri pierduți” ( Lost Angeles ), a fost declanșată pe 11 ianuarie în sudul Californiei și, în special, în toată zona Los Angeles, tocmai în luna în care se promovează conștientizarea traficului de persoane în America. Această operațiune a permis a 33 de copii să se întoarcă la familiile lor, cel puțin 8 dintre ei suferind violență sexuală . Un presupus traficant de ființe umane a fost arestat.

FBI consideră că traficul de ființe umane este o sclavie modernă și copiii implicați în comerțul a traficului de sex sunt considerate victime, “ , a declarat directorul adjunct la FBI Kristi K. Johnson .

” În timp ce această operațiune a crescut resursele pentru o perioadă limitată de timp cu mare succes, FBI și partenerii noștri investighează traficul sexual al copiilor în fiecare zi a anului, 24 de ore pe zi “. Din păcate, acesta este un fenomen foarte răspândit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.