Opel retrage 210.000 de automobile in toata Europa pentru emisiile de oxizi de azot

Opel retrage 210.000 de automobile in toata Europa pentru emisiile de oxizi de azot

Opel a dispus retragerea în întreaga Europă a aproximativ 210 mii de autovehicule, cu motoare pe benzină, din cauza posibilelor probleme legate de emisiile de oxizi de azot.

 

Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt al companiei de automobile, explicând că au fost afectate modelele “Adam” și “Corsa” din anii de frabricație 2018 și 2019.

 

Te-ar putea interesa și Traficul de organe, o afacere de un milion de dolari: un rinichi 5000 de euro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.