ONU: “Peste 100 de mii de copii se află în detenție în SUA ”

Peste 100 de mii de copii sunt în prezent aflați în stare de detenție în Statele Unite din cauza imigrației.  Un număr care include atât minori reținuți singuri, cât și cei reținuți împreună cu părinții lor, a raportat Organizația Națiunilor Unite .

Tragedie în China: o mină de cărbune a explodat provocând 15 morți și 9 răniți

„Cifra este aproximativă, ceea ce înseamnă că ar putea fi mai mare”, a explicat Manfred Nowak, autorul principal al Studiului global asupra copiilor lipsiți de libertate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.