ONU : ”Nimeni nu poate defini Libia un refugiu sigur ”

ONU: “Nimeni nu poate să spună că Libia este un loc sigur pentru debarcarea migranților” .

Acest lucru a fost declarat de secretarul general al ONU, Antonio Guterres, după ce a vizitat ieri un centru de detenție pentru migranți din Tripoli.

 

“Sunt profund șocat de suferința și disperarea pe care am văzut-o în centrul de detenție din Tripoli, unde migranții și refugiații sunt ținuți pentru o perioadă nelimitată de timp și fără speranță de a-și recâștiga controlul vieții” a scris Antonio Guterres  pe Twitter.

 

”Acești imigranți și refugiați nu sunt doar responsabilitatea Libiei, ci a întregii comunități internaționale “, a adăugat  secretarul general al ONU.

Te-ar putea interesa și Momente de teroare pentru o mama: iubitul ei i-a rapit copilul de 5 luni

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.