“Only in New York!” Un bărbat călătorește în metrou cu o bară lungă de 9 metri

“Only in New York!” Un bărbat călătorește în metrou cu o bară lungă de 9 metri

“Only in New York!” doar în New York poți să vezi așa ceva. Au fost cuvintele unui pasager din metrou L al metropolei americane, amuzat de transportul excepțional pe care un bărbat în ducea în spate.

Într-un video postat pe Instagram, se vede cum un bărbat cocoșat de greutatea unei bări lungi de 9 metri așteaptă cu răbdare meutroul. Cu puțină răbdare și ajutorul altor pasageri din tren, omul a reușit să-și îndeplinească misiunea de a intra în vagon cu bara.

bară1 1

Și chiar dacă nu este clar de ce omul a decis să treacă prin metrou sau la ce îi trebuia o bară așa de lungă, el a reușit în cele din urmă să-și continuie drumul datorită capacității sale de a implica oamenii care i-au dat o mână de ajutor.

Videoclipul a fost publicat inițial pe pagina Instagram “Creatures Subway”, în care sunt colectate și documentate unele dintre faptele cele mai bizare care se petrec de-a lungul liniilor subterane ale orașului New York.

Te-ar putea interesa și Crema Nivea, mai mult decât o simplă cremă! Iată beneficiile ei de care nu știai

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.