ONG, 19 soldați sirieni au fost uciși de Turcia

Nouăsprezece soldați sirieni au fost uciși astăzi în atacurile cu dronele turcești în provincia Idlib, unde armata Ankara efectuează o ofensivă majoră împotriva regimului Bashar al-Assad.

Observatorul sirian pentru drepturile omului susține că soldații au murit în bombardamentul unui convoi din zona Jabal al-Zawiya și într-un lagăr militar în apropierea orașului Maaret al-Noomane din sudul provinciei.

Citește și Ultimatumul a expirat: Turcia a atacat Siria

Regimul Assad, potrivit ONG-ului, a suferit pierderi grave din cauza atacurilor turcești din ultimele zile.

Sursa foto: AFP

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.