ONG: 1.600 de mercenari sirieni sunt pregătiți să fie transferați în Libia

Peste 1.600 de luptători mercenari sirieni au fost transferați în lagărele de pregătire turcești, așteptând să fie trimiși în Libia pentru a lupta alături de forțele lui Fayez al-Sarraj împotriva ofensivei generalului Khalifa Haftar.

Citește și Argentina, acele 20 de mii de sclave sexuale dispărute fără urmă

Acest lucru a fost anunțat de către Observatorul sirian pentru drepturile omului . Potrivit ONG-ului, luptătorii loiali în Ankara ar fi venit din Afrin, fosta enclavă kurdă din nordul Siriei, cucerită de Turcia în 2018.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.