Omul cu cele mai multe piercing-uri din lume, acum și-a împlantat și coarne

Omul cu cele mai multe piercing-uri din lume, acum și-a împlantat și coarne. În 2010, Rolf Buchholz a intrat în Guinness Book of Record ca fiind cel mai străpuns om din lume.

Dacă cele 453 de bile de metal împlântate în corpul său și ochii vopsiți cu negru nu au fost suficiente pentru a-l face să fie cel mai divers om din lume acum, coarnele sintetice care ies din fruntea lui vor face diferența. Coarnele sunt de fapt din teflon, coral sau silicon, care sunt introduse sub pielea frunții. Pe măsură ce pielea se întinde, pot fi introduse coarne din ce în ce mai mari.

Germanul a fost expus înfățișând aspectul marcant la cea de-a zecea Convenție internațională a tatuajului de la Bruxelles, care a avut loc în acest weekend.

Încearcă să-și sufoace fiica de 2 ani și publică imaginile pe Facebook. Apelul poliției: ”ajutați-ne să o găsim”

În 2014, el a intrat în atenția mass-mediei în timp ce se afla pe Aeroportul Internațional Dubai, fiindu-i interzisă îmbarcarea deoarece agenții de securitate al aeroportului l-au bănuit de vrăjitorie. Și totuși, magia nu are nicio legătură cu aspectul extravagant lui Rolf.

În 2017, bărbatul de 60 de ani a asigurat publicul că cele 278 de piercing-uri împlantate în penis nu au afectat negativ viața sexuală: „Nu este nicio problemă”, a declarat el pentru The Daily Star.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.