OMS, tinerii vor beneficia de vaccin abia în 2022: „Mai întâi bătrânii”

OMS, tinerii vor beneficia de vaccin abia în 2022: „Mai întâi bătrânii”

”Un tânăr sănătos poate să aștepte până în 2022 pentru a avea vaccinul ” împotriva Covid-19. Soumya Swaminathan, cercetător șef la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a explicat,  că atunci când va apărea un vaccin împotriva coronavirusului Sars-CoV-2 „ vor avea prioritate în primul rând profesioniștii din domeniul sănătății, care sunt cei mai  cel mai expuși riscului, apoi vârstnicii și așa mai departe ”.

Citește și Covid, un studiu confirmă: există un grup sanguin care prezintă un risc mai mic de infecție

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.