OMS suspendă testele privind utilizarea hidroxiclorochinelor: „Rata mortalității este mai mare”

OMS a suspendat pentru moment tratamentul împotriva Covid-19 cu hidroxlorichina în urma unor studii care au demonstrat că rata mortalității este mai mare. Acest lucru a fost anunțat de directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus. „Lancet a lansat vineri un studiu de monitorizare a hidroxiclorochinelor și clorochininei și efectele sale asupra pacienților cu Covid-19 care au fost spitalizați.

Pentru a hrăni populația lumii în 2050, vor fi necesare 3 planete Pământ

Autorii au raportat că printre pacienții care au primit medicamentul, singur sau cu o macrolidă, s-a constata  o rată a mortalității mai mare ”, a explicat Tedros.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.