OMS: “Peste 183 de mii de cazuri într-o singură zi, este un nou record”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a anunțat că peste 183.000 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în întreaga lume în ultimele 24 de ore, cifră care marchează recordul infecțiilor într-o singură zi.

Asistenta în lenjerie intimă și costum transparent anti Covid a devenit un model

Conform bilanțului OMS, 183.020 de cazuri de Covid-19, dintre care cele mai multe (116.041) au fost diagnosticate în America Latină, aduc astfel bilanțul total al infecțiilor la 8,7 milioane, în timp ce numărul deceselor au trecut peste  461 de mii. Înregistrarea anterioară a infecțiilor indicate de OMS datează din 18 iunie cu 181.232 cazuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.