OMS: „Nu există nicio dovadă că cine s-a vindecat nu se poate îmbolnăvi din nou”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat guvernele să nu acorde licențe de imunitate celor vindecați de Covid-19, subliniind că nu există dovezi că o persoană vindecată nu se poate îmbolnăvi din nou. Nu există dovezi că „persoanele vindecate de Covid-19 și care au anticorpi sunt protejate de o a doua infecție”, spune OMS.

Organizația Mondială a Sănătății spune că, în general, este în favoarea testării pentru a identifica cine a dezvoltat anticorpi „deoarece sunt puncte critice în a înțelege gradul de infecție și a factorilor de risc asociați”. Cu toate acestea, se observă că aceste teste serologice nu sunt în măsură să determine dacă anticorpii se pot apăra împotriva unei a doua infecții. În plus, mai multe teste au fost introduse pe piața mondială pentru a detecta anticorpi, dar fiabilitatea și acuratețea acestora trebuie examinate în continuare.

Coronavirus, media: laboratorul din Wuhan vizat de hackeri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.