OMS: noua variantă de Covid, care a apărut în Marea Britanie, s-a răspândit deja în Olanda, Danemarca și Australia

OMS a anunțat că noua variantă de Covid care a apărut în Marea Britanie s-a răspândit deja și în Olanda, Danemarca și Australia . Acest lucru a fost declarat de directorul agenției de sănătate Maria Van Kerkhove în timpul unui interviu acordat BBC, în care a mai declarat: „Cu cât virusul se răspândește, cu atât are mai multe șanse de a se transforma” . OMS a făcut apoi a declarat faptul că este în contact continuu și strâns cu Marea Britanie.

Agenția ONU împărtășește informații cu alte state membre pentru a-i avertiza asupra posibilelor noi amenințări la adresa sănătății care ar putea sosi în ianuarie. Între timp, Olanda și Belgia au suspendat toate zborurile din Regatul Unit.

 

Citește și  Covid, nouă tulpină în Marea Britanie. Johnson face o întâlnire de urgență: în Londra, Crăciunul anulat

Ministerul Sănătății din Olanda recomandă ca „Orice introducere a acestei variante a virusului să fie limitată pe cât posibil , prin limitarea și controlul circulației pasagerilor care sosesc din Marea Britanie ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.