OMS: „Nou focar de Ebola in Congo”

“Un nou focar de Ebola a fost descoperit în Republica Democrată din vestul Congo, în apropiere de Mbandaka, în provincia Équateur.” Acest lucru a fost anunțat într-un tweet de către directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Floyd, Trump către guvernatori: „Sunteți slabi, arestați oamenii”

“Ministerul Sănătății a identificat 6 cazuri, inclusiv 4 decese. Țara se afla în faza finală a unei epidemii de Ebola, de asemenea, în partea sa de est, și are cel mai mare focar de rujeolă din lume. OMS are deja personal în Mbandaka, care se luptă cu epidemiile de Ebola. Acest focar ne amintește că Covid-19 nu este singura amenințare pentru sănătatea oamenilor, OMS continuă să monitorizeze și să răspundă la numeroase situații de urgență. asistență medicală “, conchide Tedros.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.