OMS: „Jumătate din decese au avut loc în casele de îngrijiri din Europa”

Aproape jumătate din victimele coronavirusului din Europa erau rezidenți în casele de îngrijire medicală, a declarat directorul regional al Organizației Mondiale a Sănătății Europa, Hans Kluge,  într-o conferință de presă. “Imaginea acestor structuri este profund îngrijorătoare“, a subliniat el.

Kluge a explicat apoi strategia care trebuie pusă în aplicare pentru a proteja oaspeții acestor structuri: „Izolați toate cazurile, creați zone sau spații separate  înainte de înregistrarea primului caz de Covid-19 și asigurați-vă că pacienții pot fi îngrijiți în siguranță “.

Potrivit lui Kluge, de fapt, „modul în care sunt administrate aceste facilități de îngrijire și modul în care oaspeții primesc tratament , oferă o cale pentru răspândirea virusului”.

Adio micuța Lexi, la numai 10 ani a cusut măști pentru asistente: a murit într-un accident

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.