OMS: „Istoria ne învață că epidemiile și pandemiile fac parte din viață”

Pandemia pe care o trăim nu va fi ultima”. Acest lucru a fost declarat de directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus. „Istoria ne învață că epidemiile și pandemiile fac parte din viață. Dar când urmează următoarea, lumea trebuie să fie pregătită, mai pregătită decât a fost cu această ocazie ”. Cuvinte puternice care invită țările din întreaga lume să nu fie prinse nepregătite, deoarece în decursul timpului vom putea  experimenta o altă pandemie. În lungul său discurs, el a subliniat, de asemenea, că sănătatea persoanei este moștenirea tuturor și un bun prețios care trebuie apărat. Prin urmare, el a invitat diferite țări să investească în sănătatea publică.

Covid, studiul șoc: „În decembrie, până la 30 de mii de decese pe zi în întreaga lume”

Aceasta nu va fi ultima pandemie”, a spus directorul general al organizației mondiale pentru sănătate Tedros Adhanom Ghebreyesus. Cuvinte puternice care invită țările lumii să nu  lase garda jos și să protejeze sănătatea cetățenilor lor ca fiind cel mai prețios atu.

În ultimii ani, multe țări au făcut progrese uriașe în medicină , dar prea multe și-au neglijat sistemele de sănătate de bază, care sunt esențiale pentru combaterea epidemiilor”. El a adăugat, de asemenea, că „O parte din angajamentul fiecărei țări trebuie să fie, prin urmare, să investească în sănătatea publică, ca investiție într-un viitor mai sănătos și mai sigur”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.