OMS: “Este oficial, am intrat în al doilea val al pandemiei”

OMS: “Este oficial, am intrat în al doilea val al pandemiei”.  Situația cea mai gravă este în  Europa și SUA. Situația epidemiologică globală va fi critică în următoarele luni. Acest lucru a fost anunțat de Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

“Suntem într-un moment critic al acestei pandemii, în special în emisfera nordică. Următoarele câteva luni vor fi foarte dificile”, a spus Tedros. Directorul general al OMS a reiterat faptul că situația actuală „nu este un exercițiu”, adăugând că unele țări se află pe o cale periculoasă.

Citește și Napoli a explodat împotriva lockdown-ului. Scene de război, ciocniri împotriva forțelor de ordine VIDEO

„Îi îndemnăm pe lideri să ia măsuri imediate pentru a preveni alte decese inutile, prăbușirea serviciilor de sănătate și închiderea școlilor”, a menționat Tedros. Conform datelor actualizate până în prezent, numărul deceselor de Covid-19 în lume a depășit 1,134 milioane, cu peste 41,5 milioane de cazuri de infecții. Multe țări au raportat că au intrat în al doilea val al pandemiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.