OMS: „Coronavirusul s-a născut din lilieci, nu a fost nici manipulat și nici construit în laborator”

Noul coronavirus responsabil de pandemia globală vine de la lilieci și nu a fost nici manipulat, nici construit în laborator de către om, a declarat OMS ca răspuns la zvonurile constante care circulă de câteva zile, în special în SUA,  despre posibilitatea că la originea pandemiei poate exista un „accident de laborator” din China. “Toate dovezile disponibile sugerează că coronavirusul își are  originea în lilieci și nu este un experiment de laborator”, a declarat purtătorul de cuvânt al OMS în timpul punctului de presă obișnuit de la Geneva pentru a face bilanțul situației contagiunii la nivel internațional.

Deși a admis că „sursa virusului care a provocat pandemia Covid-19 nu poate fi determinată cu exactitate în acest moment”, purtătorul de cuvânt al OMS a subliniat că „în acest moment toate probele disponibile sugerează că virusul are un origine animală naturală și nu a fost nici manipulată, nici construită în laborator . Este foarte probabil să aibă originea în lilieci: ”Oamenii ar trebui să se concentreze pe fapte” și nu pe ” teoriile false privind originea virusului”.

Coronavirus, povestea laboratorului din Wuhan în centrul îndoielilor și suspiciunilor încă de la înființare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.