OMS: „Coronavirusul ar putea să nu dispară niciodată, la fel ca HIV”

”Coronavirusul ar putea  să nu dispară niciodată și s-ar putea  alătura celorlalți  viruși care ucid oamenii din întreaga lume în fiecare an”. Acest lucru a fost declarat de Mike Ryan, directorul executiv al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Programul pentru situații de urgență.

Trump: „Loviți de ciuma chineză tocmai după ce am semnat un acord comercial”

„Acest virus ar putea deveni un alt virus endemic în comunitățile noastre și ar putea să nu dispară niciodată. Nici HIV nu a dispărut ”, a explicat Ryan. „Nu compar cele două boli – a precizat el – dar cred că este important să fim realiști. Nu cred că cineva poate prezice când sau dacă această boală va dispărea “, a adăugat el. Cu un vaccin, „este posibil să avem șansa de a elimina acest virus, dar va trebui să fie disponibil, va trebui să fie extrem de eficient, va trebui să fie pus la dispoziția tuturor și va trebui folosit”, a declarat executivul OMS.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.