OMS avertizează: „Alerta pandemică va dura mai mult timp”

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, alerta pandemică pentru coronavirus va continua mult timp și înainte de a reveni la așa-numitul „nou normal” va mai dura mult timp. A fost răspunsul lui  Mike Ryan, șeful programului de urgență al sanctuarului OMS,  celor care au întrebat când va fi ridicată alerta. „Nu vom lăsa garda jos – a lămurit el – până când nu vom avea un control semnificativ asupra virusului și a sistemelor de sănătate mai puternice”.

UNICEF: în doar 6 luni COVID-19 ar putea ucide până la 6.000 de copii pe zi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.