OMS amintește: „Nu vă salutați cu cu cotul”

Directorul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a reamintit astăzi prin relansarea unui tweet recomandarea pe care a făcut-o în martie pentru a evita salutul  cu cotul, deoarece nu permite respectarea distanței de siguranță recomandate pentru a evita infecţia.

Amiba mâncătoarea de creier a ucis un copil de 13 ani în Florida

“Când salutați oamenii, cel mai bine este să evitați să vă atingeți cu coatele, deoarece acest lucru vă face să vă aflați la mai puțin de un metru distanță unul de celălalt. Mie îmi place să-mi pun mâna pe inimă pentru a saluta oamenii în aceste zile”, a scris economistul Diana Ortega într-un mesaj retweeted de Ghebreyesus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.