OMS: „Acest virus va fi cu noi mult timp de acum încolo”

OMS: “Majoritatea focarelor din Europa de Vest par a fi stabile sau în scădere. Dar, deși numărul este scăzut, observăm tendințe ascendente în Africa, America Centrală și de Sud și Europa de Est. Majoritatea țărilor sunt încă în stadiu incipient al epidemiei“. Acest lucru a fost declarat de Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), astăzi la o conferință de presă la Geneva.

„La nivel global – a amintit el – acum avem aproape 2,5 milioane de cazuri raportate la OMS și peste 160.000 de decese. Vedem tendințe diferite în regiuni diferite și unele, afectate de la începutul pandemiei, încep să vadă o nouă creștere a cazurilor. Nu trebuie să greșim: mai avem un drum lung de parcurs “. “Acest virus va fi cu noi mult timp. Nu există nici o îndoială că șederea în casă și alte măsuri de îndepărtare fizică au redus cu succes transmiterea în multe țări. Dar acest virus rămâne extrem de periculos.”

Alerta expertului american: „La iarnă va exista un al doilea val de infecții și va fi mai rău decât acesta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.