”Omorati-l pe Harry, si-a tradat rasa casatorindu-se cu o afro-americana”, doi sustinatori a nazismului condamnati

”Omorati-l pe Harry, si-a tradat rasa casatorindu-se cu o afro-americana”, doi sustinatori a nazismului condamnati

Vroiau să-l ucidă pe prințul Harry ca pe un “trădător al rasei sale”. Doi tineri englezi Michal Szewczuk, de 19 ani din Leeds și  Dunn-Koczorowski de 18 anide la Londra au fost condamnați la închisoare de către curtea Old Bailey din Londra. Ei au fost incriminați pentru  mesajele de ură cu care îi invitau pe toți să-l asasineze pe ducele de Sussex, vinovat că a făcut un copil  afro-americana Meghan Markle.

 

 

Ambii  de origine poloneză, au pledat vinovați înaintea Vechiului Bailey, în aprilie anul trecut, pentru  încurajarea terorismului. Hotărârea emisă acum i-a condamnt la patru ani și, respectiv, 18 luni de închisoare. Pe lângă mesajele rasiste, cei doi tineri nazi au distribuit, de asemenea, instrucțiuni online despre cum se pot produce bombele. În blogul său, Szewczuk a lăudat și violul. Mai multe mesaje îl  lăudau pe Hitler.

 

Procesul lor a fost demarat cu peste un an în urmă pe plângerea din partea BBC, care și-a denunțat public activitatea într-un program de investigație. Cei doi au făcut parte dintr-un grup de activiști neonaziști și supremațiști albi numiți Divizia Sonnenkrieg.

 

Te-ar putea interesa și O nou-nascuta a fost abandonata si aruncata la groapa de gunoi: un jurnalist o gaseste si o adopteaza

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.