Olanda, presupusul atacator de la Haga a fost arestat

Olanda, presupusul atacator de la Haga a fost arestat

După atacurile care au avut loc în zona comercială principală a orașului, urmele atacatorului fuseseră pierdute. Doar cuțitul găsit la fața locului

Bărbatul  responsabil pentru înjunghierea a trei tineri în zona comercială principală de la Haga din Olanda a fost arestat . După atacurile de pe o stradă comercială de la Haga a fost găsit un cuțit, dar atacatorul reușise să fugă.  În timp ce cei trei răniți, un băiat de 13 ani din Haga, o fetiță de 15 ani din Alphen aan den Rijn și o altă fetiță de 15 ani din Leiderdorp, au fost duși la spital.

Citește și Olanda, mai mulți trecători înjunghiați pe strada comercială de la Haga: un bărbat a fugit

Omul arestat este un bărbat fără adăpost în vârstă de 35 de ani și dus la o secție de poliție pentru a fi interogat. Nici o ipoteză nu a fost formulată cu privire la motivațiile gestului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.