Olanda: posibilă transmisie de coronvirus de la nurcă la om!

Este „posibil” faptul că, în Olanda, un angajat al unei ferme de nurcă, testat pozitiv pentru Covid-19, a fost infectat de unul dintre animale. Acest lucru a spus guvernul olandez într-un raport publicat pe site-ul său web și în care se specifică că cercetările vor continua să clarifice circumstanțele focarului identificate la începutul lunii într-o fermă din Brabante de Nord.

Dacă acest scenariu s-ar fi confirmat, acesta ar fi primul caz oficial de transmitere a coronavirusului de la animal la om, a subliniat The Guardian.

Și-a închis fiul în vârstă de 14 luni în mașină și i-a dat foc: mama arestată

“Rezultatele acestei noi cercetări au un impact semnificativ asupra proprietarilor, familiilor și angajaților fermelor de nurcă, precum și asupra comunităților locale. Prin urmare, acestea sunt în strânsă legătură cu toate părțile implicate”, a comentat ministrul olandez al Agriculturii, Carola Schouten.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.