Olanda, mai mulți trecători înjunghiați pe strada comercială de la Haga: un bărbat a fugit

La câteva ore după atacul de pe London Bridge din Londra  și Olanda se scufundă în teroare!  Mai multe persoane, cel puțin trei, au fost înjunghiate pe o stradă comercială de la Haga . Poliția a raportat că un suspect a fugit.

Este vorba de un bărbat cu tenul închis la culoare  în jur de 45-50 de ani, poartă o cămașă neagră, eșarfă și pantaloni de jogging gri.

Citește și: Londra, alarmă pe London Bridge: focuri de armă, panică în mulțime / VIDEO

Intervenția agenților a fost imediată: zona a fost închisă, în timp ce oamenii au fugit terorizați. Ambulanțele și elicopterele au transformat Grote Marktstraat, strada comercială deosebit de aglomerată de Black Friday, într-o stradă pustie și blindată. Mai mulți trecători au fost răniți. În acest caz, potrivit poliției, „încă nu este clar dacă a fost un act terorist”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.