Olanda, descoperite „camere de tortură” ascunse în containere

Autoritățile olandeze au descoperit câteva presupuse „camere de tortură” ascunse în containere și transformate în celule, situate la granița dintre Olanda și Belgia. Camerele de tortură ar fi fost utilizate de o rețea criminală internațională dedicată răpirilor, spălării banilor și traficului ilicit.

Bolsonaro, pozitiv la coronavirus, își scoate masca la conferința de presă: „Am luat clorochină” ( video)

Alte șase persoane au fost arestate într-o anchetă a poliției britanice și Europol, care a dus deja la sute de arestări.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.