Olanda, 5 tineri surferi au murit înghițiți de valuri

Cinci surferi au murit înecați în apele de pe Scheveningen , lângă Haga, din cauza vânturilor puternice care au făcut ravagii în zona din Olanda . Potrivit poliției olandeză două cadavre au fost recuperate din apă în această dimineață, în timp ce altele au fost descoperite aseară.

Cinci surferi s-au înecat în largul coastei din stațiunea olandeză din Scheveningen după ce au fost surprinși de valuri din cauza vânturilor puternice. Salvamarii de la Garda de Coastă au început operațiunea de căutare aseară, după ce șase surferi au fost raportați dispăruți. În timpul cercetărilor, trei persoane au fost găsite și trase din apele furtunoase, dar din păcate două dintre acestea au murit.

Trupul unui nou-născut a fost găsit mâncat de varani lângă un iaz din Thailanda

Azi dimineață alte două cadavre au fost recuperate. Garda de coastă a încheiat operațiunea de căutare spunând că nu au găsit ultima persoană, ceea ce a dus numărul total de decese la cinci.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.