OIM: aproape 1.300 de migranți au murit în Mediterana în 2019

În 2019, 110.669 de migranți au ajuns în Europa pe mare, cu o scădere de 5% față de anul precedent și 1.283 de migranți au murit în timp ce încercau să intre pe continent (-44% în 2018), aducând numărul de decese la 19.164 din 2014.

Citește și Așa a murit Soleimani

Numerele au fost emise  de OIM, Organizația Internațională pentru Migrație. În cea mai periculoasă porțiune, cea dintre Libia și Italia, unul din 33 de migranți ar fi murit, comparativ cu un raport de la 1 la 51 în 2017.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.