Oficialii mexicani au descoperit 58 de cadavre îngropate într-o groapă la sud de granița cu Arizona

Alte zeci cadavre au fost descoperite înmormântate într-o groapă în apropierea de localitatea mexicană Puerto Peñasco, la sudul graniței cu Arizona , aducând numărul total de rămășițe la cel puțin 58, au declarat sâmbătă oficialii.

Locul de înmormântare clandestin a fost descoperit pentru prima dată luna trecută de un grup de mame , cunoscute sub numele de Madres Buscadoras de Sonora care caută prin țară rămășițele persoanelor dragi dispărute. Grupul este format din rude ale persoanelor dispărute.

Noul ”El Chapo din Mexic”: ucide femei și bebeluși în cel mai sângeros război între cartelurile de droguri

Inițial, grupul a găsit 42 de cadavre și schelete în apropierea orașului din stațiunea de plajă, la doar trei ore de Phoenix, numit Rocky Point. Weekend-ul trecut, s-au descoperit alte șase cadavre dar sosirea oamenilor înarmați i-a obligat să-și înceteze căutările, scrie Fox NewsPentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.