Oferta unui loc de munca de vis: se cauta un paznic pe o insula. Puteti sa va candidati pana luni

Oferta unui loc de munca de vis: se cauta un paznic pe o insula. Puteti sa va candidati pana luni

Există o mică insulă în sud-estul Australiei: se numește Low Isles. Insula cu multă verdeață și un far  frumos este înconjurată de o mare cristalină și o plajă frumoasă. Iar pe insulă este nevoie de un paznic care să o întrețină: agenția guvernamentală australiană Great Barrier Reef Marine Park Authority caută într-adevăr o persoană care să acopere acest rol.

 

Puteți depune candidatura până la data de luni, 29 iulie: aveți nevoie de experiență în ceea ce privește peisajele naturale și întreținerea. Job-ul constă, printre altele, în reparațiile farurilor, în relațiile cu operatorii de turism, fără a neglija flora și fauna insulei. Salariul? Nu se știe….

 

CITIȚI OFERTA DE MUNCĂ 

 

Dar pentru ocuparea postului de muncă a visurilor, printre altele și cu cazare gratuită, într-adevăr trebuie să știți salariul?

“La prima vedere, pare a fi locul de muncă a viselor, dar îngrijirea unei insule este obositoare și asta înseamnă a avea puțin electricitate și apă potabilă: nu este pentru toată lumea”, a spus pentru un ziar local Stephanie Lemm, manager de proiect. Pe scurt, sunteți avertizați.

 

De Claudiu Bot 

Te-ar putea interesa și O fetita de 8 ani ramane blocata sub toboganul goflabil: moare sufocata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.