Odiseea unui băiat de 11 ani: ascuns într-un trolley și acoperit cu legume pentru a intra în Europa

L-au ascuns în interiorul unui trolley de cumpărături, sub legume. Polițiștii de frontieră  de la Beni-Enzar, între Maroc și Spania, au găsit un băiat de 11 ani ascuns de un cuplu care încerca să-l treacă   ilegal în Europa.  Imigrația ilegală în enclava spaniolă din Melila, pe coasta de est a Marocului, este una dintre cele mai mari probleme din Spania și pentru a trece frontiera, cei mai îndrăzneți inventează soluții creative, care totuși sunt demascate de autorități:  ascunși în saltele sau în bordurile mașinilor.

Citește și Un pedofil dă întâlnire unei fetițe de 11 ani, dar se prezintă tatăl ei: lecția pe care o primește este exemplară

Băiatul, potrivit Sky News, locuia cu mama sa într-un centru de primire pentru migranți marocani, și pare să fi fost chiar mama a-l încredința cuplului. Femeia ar fi plătit o sumă mare de bani pentru trecerea fiului ei dincolo de graniță, dar nu este clar dacă – dincolo de Mediterana – era cineva care îl aștepta sau nu.

trolley

Cuplul au fost arestat și copilul înapoiat mamei în centrul de primire a imigranților.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.