Obsesie șocantă! Crede că soțul o înșeală, mama își îneacă în vană fiica de trei ani

Era convinsă că soțul o înșeală, așa că, din răzbunare și-a ucis fiica de trei ani. Claire Colebourn de 36 de ani a înecat-o pe micuța Bethan în vana din locuința lor Fordingbridge, Marea Britanie. După ce a înecat-o a pus-o în pat unde a fost găsită moartă de bunica ei. Când bunica micuței s-a dus să o trezească la micul dejun, a găsit fata în pat cu părul ud. Și-a dat seama că fetița nu mai respira. A cerut ajutorul unei ambulanțe, dar pentru micuța Bethan nu mai era nimic de făcut.

Citește și  S-au filmat în timp ce au torturat un cerb până la moarte: riscă 37 de ani de închisoare

Mama criminală și-a recunoscut fapta motivând că a vrut să se răzbune pe soț și că nu ar fi dorit ca fata să sufere în urma unui divorț. Potrivit The Guardian, femeia era convinsă că era spionată și că soțul ei numai dorea copila în viața lui și că din acest motiv dorea să ceară divorț. Toate ipotezele care au fost greșite, deveniseră o adevărată obsesie pentru Claire, care au împins-o până să-și omoare copilul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.