Observați ceva ciudat în această fotografie veche alb-negru ? Eu când am văzut-o, mi s-a ridicat părul în cap…

Știi acele fotografii care arată perfect normal, dar când te uiți mai atent, ceva nu este în regulă? Când priviți cu atenție o fotografie, uneori puteți descoperi lucruri cu adevărat extraordinare. Privește fotografia de mai jos, de exemplu. Dacă vedeți ceea ce văd eu, cu siguranță te vor trece fiorii.

În această fotografie făcută în 1900, cincisprezece femei s-au pozat cu brațele încrucișate. Toate se uită direct la cameră. Stau în fața unei fabrici de confecții chiar lângă Belfast, Irlanda, îmbrăcate cu hainele de lucru. La prima vedere nu se vede nimic a fi în neregulă cu imaginea, dar uitați-vă mai atent…. uitați-vă la femeia din dreapta de jos….

Citește și Părinții no vax refuză tratamentele și vaccinurile fiicei lor: la numai 5 ani moare de septicemie

fotografie Copia

Dacă te uiți atent, poți vedea o mână pe umărul ei. Dar de unde vine această mână? Toate femeile au brațele încrucișate, deci nu poate fi mâna uneia dintre colege. Pare că este o mână fără proprietar…. O fotografie cu adevărat misterioasă!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.