Obsedată de selfie, o mamă își ucide copilul și-l taie în bucăți. ”Nu mă asculta!”

O întâmplare oribilă, iar protagonista este o tânără, Nakira Griner, o americană în vârstă de 24 de ani, care și-ar fi ucis  copilul și tăiat în bucăți, iar rămășițele le-ar fi puș în poșetă. După crimă  a mers la poliție și a raportat dispariția copilului, susținând că a fost răpit.

S-a întâmplat în New Jersey iar ziarele locale vuiesc despre acestă crimă!

Nakira, acuzată de crimă de gradul întâi și multe alte infracțiuni, a declarat poliției că vineri seara a fost atacată în timp ce ce era la plimbare cu fiul ei mic Daniel, care avea doar 23 de luni. Un bărbat care nu ar putea să-l descrie ar fi răpit copilul….

Disney World dat în judecată: prezența de insecte în mâncăruri

danie 1Mai târziu, a schimbat versiunea. A declarat că, copilul a enervat-o așa că, i-a tras o plamă și l-a lăsat pe stradă, relatează Daily Star.

Mama a fost descrisă de poliție ca fiind “obsedată de selfie”…

nakira1 1 nakira 2 1După prima versiune pe care a povestit-o polițiștilor, femeia a început să fie principalul suspect. Într-un sfârșit mama criminală a mărturisit: după ce a lovit copilul , l-a aruncat în stradă.

” Nu mânca și nu mă asculta!”

Rămășițele corpului micuțului Daniel au fost  găsite, o parte,  într-o pungă de gunoi, o altă parte din corp pe  proprietatea familiei, în cealaltă parte a orașului. Autoritățile încearcă să descopere cauzele exacte ale morții micului Daniel pentru a reconstrui crima.

 De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.