Obsedată de rețelele de socializare, se sinucide la doar 19 ani: voia să fie prefectă

Tragedie într-un oraș din Anglia, Durham, unde o tânără de 19 ani,  Chloe Davison, și-a luat viața în apartamentul ei. Jade Davison, a fost cea care a povestit presei locale că sora ei se lupta de ani buni împotriva anxietății cauzate de rețelele de socializare care au jucat un „ rol important ” în viața ei.

Chloe căuta în permanență aprobarea adepților săi pe rețelele de socializare : „ El era tipul de persoană care, dacă punea o fotografie pe Facebook, cerea întregii familii să pună like. Se gândea că nu este suficient de frumoasă dacă nu primea like-uri și comentarii. Dacă nu avea suficiente like-uri, nu se simțea acceptată . ” Jade a explicat că media socială nu reprezintă 100% cauza morții lui Chloe, dar cu siguranță au jucat un rol foarte important.

Citește și Doi copii au fost supuși la torturi extreme de către părinți: arși cu țigara și lăsați să moară de frig și de foame

Familia lui Chloe a dat vina pe giganții sociali pentru moartea tinerei: „ Când folosești social media, tot ce vezi este„o viață perfectă ”și este întotdeauna ca o competiție . Chloe a început să folosească toate rețelele de socializare, vorbea numai despre numărul de like-uri pe care le-a avut. Era foarte îngrijorată despre ceea ce credeau alții despre ea, viața virtuală preluase controlul asupra vieții lui Chloe . ”

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.