Obligată să se prostitueze la doar 13 ani: fugise de acasă de…plictiseală

Totul s-a petrecut în Florida unde o copilă de 13 ani a fost obligată să se prostitueze cu sute de bărbați pe parcursul a doar câteva săptămâni.

Este povestea absurdă petrecută în Florida în care o fetiță de 13 ani a fost forțată să se prostitueze în schimbul banilor și ospitalității. Din cauza sumelor mari de bani pe care câștigau exploatatorii din prostituția fetei, copila a fost poreclită „brutăreasa”

Tânăra în vârstă de 13 ani a spus poliției că întâlnise o tânără de 19 ani la o petrecere, Racquel Bijou , care s-a oferit să o ajute cu bani și să o ospiteze dacă ar face sex cu unii bărbați. Tânăra a spus că a fugit de acasă pe 19 mai, pentru că era „plictisită” și atunci a cunoscut-o pe Bijou.

Citește și Bonă condamnată după ce a învățat o fetiță de 12 ani cum să facă un raport oral și a fost violată de prietenul ei

Așa că tânăra de 13 ani a început să se prostitueze. Clienții săi erau în principal bărbați în vârstă de 50 de ani. Când Bijou a văzut cum curg banii de pe urma fetei a implicat alți doi parteneri: Jeremiah Horenstein îmn vârstă de 22 de ani, și Ashton Lewinson de 25 de ani, care  luni de zile i-au „procurat” clienți fiecare zi. Apoi s-a mai alăturat și o altă femeie.

Cei patru au pus la punct un adevărat bordel pe pielea unui copil de treisprezece ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.