Obama, atac împotriva lui Trump: „Nu știe ce face”

Fostul președinte american, Barack Obama, atacă administrația Trump asupra gestionării situației de urgență coronavirus. „Nici măcar nu se prefac că știu ce fac”, a scris el în discursul său în cadrul unei ceremonii de absolvire a studenților afro-americani.

Trump: ” Vaccinul antigripal este cea mai mare înșelătorie din istoria medicinii”

“Această pandemie, în cele din urmă a demonstrat că atât de mulți bărbați din conducere nu știu  ce să facă. Și mulți dintre ei nici măcar nu se prefac că știu ce fac”, a spus Obama fără a rosti direct numele  președintele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.