Oare ce ne mai așteaptă în 2020 potrivit profețiilor lui Nostradamus ?

De la prima sa carte publicată în 1555, Nostradamus a primit întotdeauna o serie de urmăriri importante: multe dintre profețiile sale, de fapt, s-au împlinit. De la ascensiunea lui Hitler la prăbușirea Turnurilor Gemene, de la revoluția franceză la bomba atomică. Profețiile lui Nostradamus pentru 2020, de la criza economică și prăbușirea burselor până la intensificarea schimbărilor climatice, trecând printr-o mare epidemie , sfârșitul regatelor de lungă durată și izbucnirea conflictelor globale, au prezentat începutul unei noi ere . Iată apoi cele 8 profeții principale ale lui Nostradamus pentru 2020 .

O mare criză financiară

Conform prognozelor Nostradamus, în 2020 va exista o mare prăbușire a piețelor. După criza din 2008, sosirea unui alt val de recesiune globală nu este nefondată. Anul curent ar putea fi dăunător din punct de vedere economic și, într-adevăr, unele semne îngrijorătoare provin din diferite părți ale lumii și nu în ultimul rând, din cauza pandemiei coronavirusului care s-a răspândit la nivel global.

Al treilea război mondial

Conform celor scrise în cartea sa, în 2020 va avea loc izbucnirea celui de-al treilea război mondial . Războiul dintre cele două superputeri mondiale va dura 27 de ani, după ascensiunea celui de-al treilea antihrist. „ În cetatea lui Dumnezeu – revela profeția – va fi un tunet mare. Doi frați vor fi sfărâmați de Haos, marele lider va ceda. Al treilea mare război va începe atunci când orașul mare va arde “.

Asasinarea lui Putin și moartea lui Trump

Foarte violent și critic, potrivit Nostradamus, va fi 2020 pentru președinții Vladimir Putin și Donald Trump. Conform profețiilor sale, președintele rus va fi trădat și ucis de cineva foarte apropiat, în timp ce președintele american va suferi de o boală misterioasă, iar un membru al familiei sale va fi victima unui accident de mașină.

Noul rege al Angliei

Conform previziunilor Nostradamus, în 2020 regina Elisabeta va părăsi tronul, marcând unul dintre cele mai cruciale momente din istoria engleză din ultimii 70 de ani. Suveranul în vârstă de nouăzeci de ani va muri, iar fiul ei Carlo o va succeda.

Epidemia de coronavirus

Printre diferitele teorii bizare care au apărut în această perioadă pe social media, cea potrivit căreia coronavirusul a fost prezis de Nostradamus și-a găsit un loc . Nostradamus ar fi avertizat în criptele sale criptice lumea despre o mare ciumă iminentă . Pasajul spune: ”Marea ciumă a orașului maritim nu va înceta până când moartea sângelui drept va fi răzbunată”.

Dezastre naturale, cutremure și inundații

Schimbările climatice din 2020 vor afecta și mai mult planeta și politicile guvernelor individuale. Conform profețiilor Nostradamus, vor fi inundații în multe țări din Europa, inclusiv Italia , Republica Cehă și Marea Britanie, iar continentul va suferi mai multe atacuri teroriste. Un cutremur violent va afecta, de asemenea, California și Vancouver.

Noua aterizare pe lună

Într-una din viziunile sale, Nostradamus ar fi văzut oameni care trăiesc pe Lună în 2020. De fapt, începând de anul viitor, NASA a anunțat excursii către Stațiile Spațiale deschise publicului și întreprinderilor. Prin urmare, lucrul nu apare atât de îndepărtat.

Un nou Papa 

În cele din urmă, Nostradamus ar fi prevăzut alegerea unui nou papă pentru următorul 2020: Papa Francisc (ultimul papă adevărat), de fapt, potrivit profețiilor, va muri. Acesta va fi urmat de un tânăr care va conduce Biserica până în 2029, dar va crea scandal și va distruge orașul Roma.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.