Oamenii de știință din China au creat primii hibrizi porc-maimuță din lume

Cei doi purcei s-au născut cu țesut de maimuță în inimă, ficat și piele, dar au murit după o săptămână, potrivit Laboratorului de stat al celulelor stem și al biologiei reproductive din Beijing

Oamenii de știință au susținut că au creat primii hibrizi de porc-maimuță din lume, ca parte a unei încercări de a crește organe de transplant uman în animale.

Cei doi purcei s-au născut într-un laborator chinez, dar au murit în decurs de o săptămână, a declarat Tang Hai. Experimentul urmărește controversata încercare a omului de știință spaniol Juan Carlos Izpisua Belmonte de a crea hibrizi porc-om în urmă cu doi ani.

Citește și Și-a torturat fiul de 5 ani până la ultima răsuflare pentru că a făcut pipi în pat, mama : ”Eu l-am omorât”

Tang și echipa sa au injectat celule maimuță modificate genetic în mai mult de 4.000 de embrioni de porci înainte de implantarea lor în scroafe, potrivit New Scientist .

Tang caută acum o alternativă pentru a încerca să creeze animale sănătoase, cu o proporție mai mare de celule de maimuță. Dacă acest lucru va avea succes, următorul pas ar fi crearea de porci cu un singur organ compus din aproape totalitate din celule primate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.