Oamenii de știință britanici: „Varianta sud-africană ar putea rezista vaccinului covid”

John Bell, profesor de medicină la Universitatea din Oxford și membru al grupului operativ guvernamental pentru vaccinuri, a explicat că varianta sud-africană este o variantă „îngrijorătoare” deoarece „prezintă mutații substanțiale în structura proteinei” pe care vaccinul Sars-Cov -2 se identifică pentru a produce anticorpi.

Cu 58.784 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, Regatul Unit a înregistrat recordul absolut al infecțiilor cu Covid-19 de la începutul urgenței de sănătate, depășind recordul anterior de 57.725 sâmbăta trecută. În ciuda faptului că țara a început campania de vaccinare în avans comparativ cu țările europene imunitatea de turmă este încă un miraj și epidemia continuă să se desfășoare, împinsă și de varianta sud-africană – 501.V2 – care, la fel ca cea engleză, este extrem de contagioasă și ar putea rezista vaccinului Oxford AstraZeneca.

Citește și Gb, Johnson anunță al treilea blocaj național: dispusă închiderea imediată a școlilor

Sir John Bell, profesor de medicină la Universitatea Britanică din Oxford și membru al grupului de lucru al guvernului pentru vaccinuri, a dat alarma, explicând că varianta sud-africană este o variantă „mai îngrijorătoare”, deoarece „prezintă mutații substanțiale în structura vaccinului. proteină “pe care vaccinul Sars-Cov-2 o identifică pentru a produce anticorpi. Oamenii de știință au explicat că, dacă această proteină ar fi diferită, sistemul imunitar – „antrenat” de vaccin – nu l-ar recunoaște și, prin urmare, nu ar putea produce anticorpi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.