O veveriță s-a îmbătat cu alcoolul din fructele fermentate / video

S-a întâmplat în Minnesota , o biată veveriță s-a îmbătat după ce a mâncat un număr nedefinit de pere fermentate. Animalul, filmat de proprietarul grădinii unde se furișase rozătoarea, a apărut vizibil amețit, cu grave probleme de echilibru.

O masă foarte bogată la care animalul nu a putut spune NU perelor fermentate .

Citește și Germania extinde restricțiile până la începutul lunii ianuarie

Efectele perelor fermentate s-au văzut imediat asupra micuțului animal care a început să aibă probleme grave de echilibru . Bărbatul care a înregistrat scena bizară, a observat starea de rău a veveriței, și a decis să înlocuiască pere fermentate cu o mâncare mai sănătoasă. Pentru a se trezi din mahmureala, veverița a fost „tratată” cu o porție de porumb și semințe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.