O veste proastă: tânărul cu sindromul Down a cărei fotografie a devenit virală, a murit

Emerson Junior în vârstă de 30 de ani, a murit joi (28 ianuarie) la Manaus. Victima Covid-ului și cu sindrom Down, a devenit cunoscut printr-o fotografie emoțională în care apare îmbrățișat de un asistent, care în încercarea de a-l liniști și de a primi oxigen.

Emerson Junior a fost internat în spital după ce a fost rezultat pozitiv având o valoare de saturație a oxigenului foarte mică.

Citește și Papa Francisc: „Nu vă rugați ca papagalii, puneți-vă inima”

Potrivit presei braziliene, internat de 9 zile la spital, Junior a așteptat cinci zile înainte de a primi un pat în terapia intensivă din Manaus. Dar în timp ce aștepta să fie transferat, situația lui s-a deteriorat și a murit ieri dimineață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Sursa: Acritica.com

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.