O vegană și-a denunțat prietenii: „Au profitat de starea mea și m-au făcut să mănânc carne ”

O femeie americană, care susține că este vegană de 10 ani, a depus o plângere împotriva  prietenilor ei denunțănd că au profitat de starea ei, amețită de prea mult alcool, și i-au dat să mănânce carene de pui.    După cum a explicat femeia într-un mesaj anonim, publicat pe platforma Reddit, prietenii ei au profitat de ea că era amețită și au  forțat-o să mănânce carne  pui în timpul unei petreceri.

O fetiță de un an este în stare extrem gravă la spital după ce a înghițit o cantitate mare de droguri

A doua zi, sora femeii a văzut pe Snapchat poveștile publicate de grupul de prieteni, în care era evident că femeia mânca aripi de pui, chiar dacă victima, susține că nu-și amintea nimic din cele întâmplate. După ce a descoperit adevărul, femeia a predat materialul poliției.

Acum, trei prieteni ai femeii se vor confrunta cu procesul.

Opiniile utilizatorilor platformei au fost împărțite: unii au apărat poziția femeii, în timp ce alții s-au împotrivit și au ironizat incidentul. Unii au recomandat să rupă raportul de prieteniei cu aceste persoane dar să-și retragă plângerea pentru a le face rovina viața pentru ceva atât de banal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.